HRM-scan

Heeft u uw HR-beleid op orde? Kunt u adequaat inspelen op veranderingen en ontwikkelingen op personeelsgebied? Met onze HRM-scan hebben wij snel in beeld waar de kracht zit binnen uw organisatie en waar nog HR-aandachtspunten zijn. Onderdeel van deze zorgvuldige scan is een check op uw huidige model arbeidsovereenkomst en op uw personeelshandboek. Door onze praktische aanbevelingen weet u direct waar u aan toe bent.

hrm scan

Tijdens een HRM-scan nemen we verschillende zaken onder de loep:

  • Model arbeidsovereenkomst.
  • Personeelshandboek.
  • Huishoudelijk reglement.
  • Beoordelingssysteem.
Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HR diensten.
Bel 088 - 123 28 00 of mail naar hrdiensten@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Afspraak maken

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Afspraak