Masterclasses Wet Werk en Zekerheid (WWZ)

maandag 07 april 2014- BCS organiseert een aantal masterclasses met als onderwerp de nieuwe Wet Werk en Zekerheid (WWZ).

Masterclasses Wet Werk en Zekerheid (WWZ)

De inhoud van deze masterclasses is onderverdeeld in het ontslagrecht, flexibele arbeidsrelaties, sociale zekerheid, en verzuimmanagement/Wet BEZAVA.

De nieuwe Wet Werk en Zekerheid zal op 1 juli 2015 ingaan en zal voor alle werkgevers grote gevolgen hebben op het gebied van HRM/P&O. Een ervaren professional op het gebied van arbeidsmobiliteit en verzuimmanagement, zal deze masterclasses verzorgen. Hij zal u wegwijs maken in deze nieuwe wet en samen met u de vertaalslag naar de praktijk maken.

De seminars zijn zowel voor klanten van BCS als voor externe partijen toegankelijk.

Naast het feit dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied, zijn deze seminars een uitmuntende gelegenheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden. In de gezellige ontmoetingsruimte kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met collega’s uit het vakgebied.

Via de website van BCS kunt u zich aanmelden voor een seminar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Verkoop op 073 - 880 02 13.