4-wekelijkse verloning geen probleem


Over de samenwerking met BCS ben ik heel tevreden. We worden altijd goed geholpen door de helpdesk en de consultants.
Henriëtte Willems – Van Kessel Olie

“We hebben verschillende looncomponenten binnen ons bedrijf en de consultants van BCS hebben alles in Delta zo ingericht dat wij er zelf heel goed mee om kunnen gaan”, aldus mevrouw Willems van Van Kessel Olie.

10 jaar klant

Van Kessel Olie is inmiddels 10 jaar klant bij BCS. “Het bedrijf bestaat uit meerdere bv’s en dat heeft te maken met verschillende cao’s”, zegt mevrouw Willems. Het familiebedrijf wordt inmiddels geleid door de derde generatie van de familie Van Kessel en telt in totaal 69 medewerkers. Van Kessel Olie levert fysiek brandstoffen, maar ook smeermiddelen aan eindverbruikers in diverse marktsegmenten, oliehandelaren en tankstations.

Bespaar een hoop tijd

“Ik weet niet hoe voorheen de salarisadministratie was geregeld, we werkten al met BCS toen ik hier kwam werken”, vertelt mevrouw Willems. “Sinds ik hier in dienst ben hebben we wel meerdere modules binnen Delta opgenomen.” Voorheen werkte Van Kessel Olie met een prikklok en werden alle gegevens via Excel ingelezen.

Inmiddels hebben ze de modules Aan- en afwezigheid en Klokregistratie toegevoegd. “Middels de klokken van AvanTimes, partner van BCS, worden alle tijden automatisch ingeschreven in Delta, scheelt ons een hoop werk”, glimlacht mevrouw Willems. De BCS-app is heel goed ontvangen door het personeel, vertelt mevrouw Willems. “Ideaal voor het aanvragen van verlof.”

Uren inlezen via boordcomputers

Bij Van Kessel Olie rijden behoorlijk wat vrachtwagens rond en het bedrijf groeit nog steeds. “Binnenkort gaan we starten met de koppeling van de boordcomputers met Delta, zodat de uren van de chauffeurs automatisch worden ingelezen. Ideaal voor hen die niet op het kantoor komen alvorens ze de weg op gaan”, zegt mevrouw Willems.

“Over de samenwerking met BCS ben ik heel tevreden. We worden altijd goed geholpen door de helpdesk en de consultants. Ook pikt onze accountmanager nieuwe zaken goed op, zodat er snel geschakeld kan worden”, besluit mevrouw Willems tenslotte.

Henriëtte Willems, Assistent controller, Van Kessel Olie

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo