Alles via één systeem inregelen

Technicom is begin 2013 overgestapt naar BCS. Na het volgen van de benodigde gebruikerscursussen kan je het systeem meteen gebruiken. Het is erg gebruiksvriendelijk. Je kunt het systeem zelf naar eigen wens uitbouwen en inrichten. Dat is, denk ik, wel de meest toegevoegde waarde.

Handige HR-tools

  • Rapportages opmaken
  • Sjablonen voor brieven opmaken
  • Ziekteverzuim integreren in je personeelsinformatiesysteem

Het is handig, dat dit soort HR-tools allemaal via één systeem ingeregeld kan worden. En als je hulp nodig hebt, dan kan je bellen met de helpdesk. Zij helpen je op afstand direct verder.

Ik heb BCS aanbevolen aan een oud-collega en ook zij is vorig jaar naar volle tevredenheid overgestapt.

Joyce Jankok, HR adviseur, Technicom B.V.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo