De helpdesk beantwoordt snel en accuraat

Onze organisatie, ongeveer 60 werknemers, maakt al meer dan 15 jaar gebruik van BCS voor de salarisverwerking. De software voor het invoeren en doorsturen van de mutaties is zeer gebruiksvriendelijk (zeker ook door de preview functie). Als er een vraag overblijft wordt deze door de helpdesk snel en accuraat beantwoord. De verwerking van de loonstroken kan op één dag plaatsvinden, doordat de documenten digitaal beschikbaar komen. Sinds kort kunnen ook de jaaropgaven per e-mail aan onze werknemers beschikbaar gesteld worden.

Kortom, voor ons TOP! Voor een billijke prijs.

Gerard Faber, Salarisadministrateur, Precia Molen

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo