Efficiënte salaris- en HRM administratie met Delta

"BCS is als winnaar uit de bus gekomen, omdat het softwarepakket Delta heel gebruiksvriendelijk is." Teun van Wordragen – Tribal Internet Group
BCS is als winnaar uit de bus gekomen, omdat het softwarepakket Delta heel gebruiksvriendelijk is.
Teun van Wordragen – Tribal Internet Group

“De gebruiksvriendelijkheid van het softwarepakket Delta, was voor ons de reden om over te stappen naar BCS”, aldus de heer Van Wordragen van Tribal Internet Group.

De e-commerce revolutie

Met de opkomst van het internet in de jaren 90 ontstonden nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en is deze tak van business tegenwoordig niet meer weg te denken in de samenleving. Samen met deze revolutie ontstond langzaam de behoefte van bedrijven om ook op het internet goed vindbaar te zijn voor hun doelgroep.

In 1999 wordt Tribal opgericht, zij richt zich in eerste instantie op seo (search engine optimization). Jaren later fuseert Tribal met Internet Marketing Van Werven, dat zich voornamelijk richt op sea (search engine advertising). Tegenwoordig is Tribal een gerenommeerd full service online marketing bureau, dat andere bedrijven ondersteunt bij hun online marketing op het gebied van seo, sea en conversie-optimalisatie.

Gebruiksvriendelijkheid

“Inmiddels bestaat Tribal Internet Group 16 jaar en zijn er 67 medewerkers werkzaam”, zegt de heer Van Wordragen, “begrijpelijk dat het managen van personeelszaken een hele klus wordt.” In 2010 is de heer Van Wordragen in dienst gekomen bij Tribal. “ Toen werd alles nog opgestuurd naar de accountant.” In dat jaar heeft Tribal een aantal offertes opgevraagd bij salarisverwerkers, omdat zij alle werkzaamheden efficiënter wilden inrichten.

“BCS is toen als “winnaar” uit de bus gekomen, omdat het softwarepakket Delta heel gebruiksvriendelijk is”, aldus de heer Van Wordragen, “wij hebben geen aparte salarisadministrateur in dienst, dus is het van belang dat we op een snelle en eenvoudige manier onze salarisadministratie kunnen bijhouden.” Naast de standaard salarismodule maakt Tribal ook gebruik van de HRM module, hiermee kunnen zij alle personeelsgegevens overzichtelijk registreren.

BCS HR-diensten

“Omdat wij momenteel intern niet de juiste kennis en medewerkers hebben, besteden we sinds eind december een aantal HR werkzaamheden uit bij BCS HR-diensten.” Tribal maakt gebruik van de verzuimservice, update service en sinds kort verzorgt BCS HR-diensten ook het casemanagement.

“Ik ben heel tevreden met BCS en kan het pakket en de dienstverlening aan iedere andere organisatie aanbevelen”, zegt de heer Van Wordragen tenslotte.

Teun van Wordragen, Controller, Tribal Internet Group

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo