Gewoon goed

" Makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk softwareprogramma voor een aantrekkelijke prijs." Elske de Kok – BenQ Europe B.V.
Makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk softwareprogramma voor een aantrekkelijke prijs.
Elske de Kok–BenQ Europe B.V.

“We zijn naar BCS overgestapt, omdat zij de beste kwaliteit leveren tegen de beste prijs”, aldus mevrouw De Kok van BenQ Europe B.V..

De organisatie

BenQ Corporation is een toonaangevend leverancier van digitale lifestyle producten. Het is een veelzijdig bedrijf met sterke punten in product design, visuele technologie en mobiele technologie. BenQ biedt producten als digitale projectoren, LCD monitoren, LCD tv’s, digitale camera’s, ebook readers, mobiele computerapparaten, opslagapparaten en interface apparaten zoals muizen en toetsenborden.

BenQ Corporation is een Taiwanese organisatie, waarvan BenQ Europe het Europees regionaal hoofdkantoor is met 10 verkoopkantoren verspreid over Europa. Mevrouw De Kok verzorgt als HR Officer alle HR-zaken voor de vestiging in Eindhoven.

Makkelijk softwareprogramma

“Omdat onze vorige salarisverwerker te duur was en redelijk starre software had, hebben we wegens kostenbesparingen in 2010 verschillende aanbieders bekeken”, aldus mevrouw De Kok. “BCS kwam vanwege de aantrekkelijke prijs en het gebruiksvriendelijke softwarepakket als beste naar voren.”

In totaal werken er in de verschillende bv’s 129 medewerkers. “Daarom is het handig dat we ook de modules Aan- en afwezigheid en Ziekteregistratie afnemen”, zegt mevrouw De Kok. “Doordat het digitaal geregeld is ben ik er minder tijd mee kwijt dan voorheen.”

BenQ heeft geen aparte salarisadministrateur in dienst, de salarisverwerking is een van de vele taken van de HR-afdeling. “Om die reden is de kennis van BCS zeer wenselijk. We worden altijd goed geholpen,” aldus mevrouw De Kok. “Delta is gewoon goed en lekker makkelijk.”

Elske de Kok, HR Officer, BenQ Europe B.V.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo