Hulp bij een efficiëntere bedrijfsvoering


Als ik een vraag heb, word ik direct geholpen door de helpdesk bij BCS
Hub Veders – Veders | Lukoil

“Ik ben zelf geen salarisadministrateur, maar ondernemer. Ik wil dan ook niet te veel tijd kwijt zijn met het voeren van de salarisadministratie”, aldus de heer Veders, sinds 1988 eigenaar van het familiebedrijf.

Geschiedenis

Opa Veders begon in 1925 een eigen bedrijf met de postkoets, waarna hij zich door de jaren heen verder specialiseerde in mobiliteit. Van postkoets werd het een auto-, touringcar- en servicebedrijf. Anno 2015 is Veders een benzinestation met als extra service verse broodjes en ovensnacks. Het bedrijf telt momenteel 7 medewerkers en is gevestigd in Sittard.

In de jaren ’80 verrichtte een boekhouder de salarisadministratie voor het bedrijf. Deze boekhouder was in dienst bij Volvo in Born en daar werkte men met het software pakket van BCS. “Aangezien we van de geschreven loonstroken af wilde, heeft deze meneer ervoor gezorgd dat we al sinds 1995 de salarisadministratie bij BCS onderbrengen”, aldus de heer Veders.

Salarisadministratie bij BCS

Omdat de heer Veders eigenaar van het bedrijf is, is de salarisadministratie een van de vele onderdelen van zijn werkzaamheden. Het software pakket Delta biedt een uitkomst voor hem, want maandelijks is hij niet veel tijd kwijt met het invoeren van de gegevens. “Als ik een vraag heb, word ik direct geholpen door de helpdesk bij BCS”, zegt de heer Veders. “Alles is er goed en makkelijk geregeld, ik heb dan ook genoeg tijd om de rest van mijn bedrijfsvoering efficiënt uit te voeren.”

Hub Veders – Veders | Lukoil

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo