Makkelijk en gebruiksvriendelijk softwarepakket

"Jullie helpdesk is heel goed bereikbaar en ik word altijd door iedereen goed geholpen." Esmeralda Lambregts – Smit & Dorlas
Jullie helpdesk is heel goed bereikbaar en ik word altijd door iedereen goed geholpen.
Esmeralda Lambregts – Smit & Dorlas

“Zelfs onze medewerkers zijn blij met BCS, het gemak van DSS en de BCS-app is een welkome verandering”, aldus mevrouw Lambregts van Smit & Dorlas. “Omdat het nu allemaal digitaal is, scheelt het de medewerkers en mij veel tijd.”

De organisatie

Smit & Dorlas is met 104 medewerkers een ambachtelijke koffiebrander voor de horeca en business-to-business markt in Nederland. Zij leveren complete koffievoorzieningen; van de bonen tot het apparaat en bijpassende accessoires. Ze zijn met hun eigen branderij en opslag gevestigd in Mijdrecht.

Mogelijkheid digitale verwerking vakantie-uren

Smit & Dorlas is klant bij BCS sinds januari 2014. “De samenwerking met onze vorige salarisverwerker verliep minder soepel en het pakket voldeed niet meer aan onze eisen”, zegt mevrouw Lambregts, “vandaar dat we andere aanbieders zijn gaan vergelijken.” Mevrouw Lambregts is toen zelf op onderzoek uitgegaan en heeft contact met BCS opgenomen. “Bij jullie was het bijvoorbeeld mogelijk om een digitale verwerking van de vakantie-uren toe te passen in het systeem.”

Mevrouw Lambregts is directiesecretaresse en wil het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn met de salarisverwerking. “Jullie helpdesk is heel goed bereikbaar en ik word altijd door iedereen goed geholpen”, aldus mevrouw Lambregts die tevreden is over het softwarepakket Delta. “Ik zou BCS dan ook zeker aanbevelen aan andere organisaties.”

Esmeralda Lambregts,Directiesecretaresse, Smit & Dorlas

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo