Volledig tevreden met onze overstap

Tijdens onze zoektocht naar een nieuw salarisverwerkingsbedrijf, kwamen wij via een dochterbedrijf uit bij BCS uit Den Bosch. Ik heb gebeld met de afdeling Verkoop en een uitgebreide demo gehad, waaruit een goed gevoel voortvloeide. In november 2013 zijn we in zee gegaan met BCS, op voorwaarde dat wij per 1 januari 2014 live waren met het Delta pakket. In december 2013 is het e.e.a. geïnstalleerd met een instructie, operationeel gemaakt en schaduw gedraaid met december 2013. Het was gelijk voor 99% goed, met een heel goede replay op fouten in december.

De januari 2014 run die wij indienden was gelijk goed, proficiat voor BCS.

Als wij tegen zaken aanlopen die wij nog niet eerder tegenkwamen in het pakket, krijgen we gelijk heel goede hulp van de service helpdesk (BCS heeft zeer goed geïnstrueerde mensen).

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij voor de volle 100% tevreden zijn met onze overstap naar BCS. We hadden dit al jaren eerder moeten doen, het had ons veel ellende in vorige jaren bespaard.

Wij kunnen u BCS dan ook ten volle aanbevelen.

Ad Kats, Financial Manager, Elkem Distributie Center B.V.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo