Seminars en trainingen

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij onze BCS shop geïntroduceerd. Op deze handige website vindt u actuele informatie over de seminars en trainingen die wij aanbieden én kunt u nog eenvoudiger inschrijven.

Seminars

BCS volgt de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving in de wereld van HRM en salarisadministratie en de HR dienstverlening op de voet. Geregeld geven we seminars in ons trainingscentrum in 's-Hertogenbosch die zijn toegespitst op een actueel thema. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Bovendien zijn deze seminars een prima gelegenheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden. In de gezellige ontmoetingsruimte kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met collega’s uit het vakgebied. Ook als u (nog) geen klant bent van BCS, bent u van harte welkom.

Naar seminars

Trainingen

Wij willen graag dat u optimaal gebruik kunt maken van uw Delta softwarepakket. Daarom bieden wij handige gebruikerstrainingen aan voor de verschillende onderdelen uit het pakket. Dit doen we in ons trainingscentrum in
's-Hertogenbosch. De trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor medewerkers van de afdelingen HR, personeelszaken en salarisadministratie, zodat ze met het desbetreffende onderdeel van het pakket goed uit de voeten kunnen. Bijkomend voordeel van de trainingen is het uitwisselen van informatie met medecursisten uit hetzelfde vakgebied.

Naar trainingen